torstai 14. joulukuuta 2017

ANTAUDU JOULUN IHMEESEEN

USKON, että meillä kaikilla, tai ainakin suurimalla osalla meistä , on myönteinen suhtautumien ja asennoituminen jouluun. Siitäkin huolimatta, että jouluun liittyy usein kahtiajakoisuutta. Osa meistä jopa pelkää joulua. Riitänkö minä? Olenko muistanut kaiken? Onko lahjoja tarpeeksi. Jne. jne.... Joulun lähestymien aiheuttaa usein stressiä ja turhautumista.
Nykymenossa joulun perimmäinen sanoma on saattanut unohtua ja olemme sopeutuneet ja jopa suostuneet joulun kiireeseen. Ei siinäkään varmaan mitään pahaa ole. Se nyt vain on näin. Uskon kuitenkin, että sisimmässään  ihminen kaipaa joulun rauhaa ja hiljaisuutta. Mieleen tulevat lapsuuden ja ajat ne ihanat muistot, joita esimerkiksi koulun kuusijuhlat tuovat mieleen. On siis aika herkistyä ja suostua joulun ihmeeseen.

" näin sydämeeni joulun teen, ja mieleen hilaiseen taas Jeesus-lapsi syntyy uudelleen"

HILJAISUUTTA. Sitä me ihmiset kaipaamme. Hiljaisuutta, yhdessäoloa ja lähimmäisen rakkautta. Niitä me ihmiset kaipaamme. Todellisuudessa nykymeno ei oikein aina vastaa huutoihimme. Joulua on joskus vaikea tavoittaa.
Minulla on tapana rakentaa kotipihalleni pieni valomaja. Valoverhon eteen sytytän kynttilät veljilleni omaisilleni ja ystävilleni. On pimeää. Kynttilöiden loisteessa katson ylös pimeään avaruuteen ja lähetän viestini. Toivon, että enkelit vievät mieleni ajatukset sinne kaukaisuuteen. Ja uskon, että majatalossa on vielä tilaa ja että tapaamme vielä.

"sillä lapsi on meille syntynyt, poika on meille annettu"ENKELEILLÄ on meille ihmisille suuri merkitys. Enkelit ovat sanansaattajia ja he toteuttavat Jumalan sanomaa. Kun pyydät enkelien apua, toteutat Jumalan tahtoa. Ei hän olisi muuten valinnut enkeleitä sanasaattajakseen. Muistathan:

"enkelit ensin. paimenille lauloi"

Enkeleitä voit myös pyytää joulun rauhaa. Se kuuluu meillä kaikille. Suostu siis joulun ihmeeseen

ENKELIEN MYÖTÄ HALUAN TOIVOTTAA SINULLE JA OMAISILLESI OIKEIN RAUHAISAA JOULUA -  JAG ÖNSKAR ER ALLA EN FRIDFULL JULETID

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti